12. – 20. oktober
|Rogaška Slatina
Jesenski teden restavracij
V tednu restavracij vas bomo razvajali z vrhunskim kulinaričnim menijem. Vljudno vabljeni!
Time & Location
12. – 20. oktober
Rogaška Slatina
About the event
Teden restavracij promovira vrhunsko slovensko kulinariko. V njo so vključene najboljše slovenske restavracije in najboljši slovenski chefi, ki dvakrat letno - spomladi in jeseni - v desetih dneh najbolj kulinaričnega tedna v letu v svojih restavracijah predstavijo svoje znanje v treh dejanjih - hodih.
Cena posebej za teden restavracij kreiranih menijev je prijazna do stalnih gostov, ki so s tem nagrajeni za svojo zvestobo, in novih, za katere je to priložnost za spoznavanje vrhunske kulinarike, ki ni nujno, da je draga in elitistična.
Teden restavracij je ekskluzivna prireditev, na katero so vabljeni samo tisti, ki radi (in) dobro jejo (dobrojedci) in v kateri lahko sodelujejo samo najboljše slovenske restavracije. Osnova za izbiro so ocene kulinaričnega kritika Uroša Mencingerja v časopisu Nedelo in na spletnem portalu www.vivi.si.