top of page
restavracija-kaiser-logo.png

VRHUNSKA KULINARIKA

V elitni À la carte restavraciji Kaiser vas postrežemo z najboljšimi jedmi, v katerih prepletamo tradicionalne recepte slovenske in mednarodne kuhinje s sodobnim pridihom. Če si želite kraljevskega razvajanja izpod prstov vrhunsko priznanih kuharskih mojstrov, ste na pravem naslovu. Za vas z dovršeno prefinjenostjo pripravljamo in z neizmerno mero ljubezni postrežemo sleherni osupljiv krožnik. 

Izvrstna

DNEVNA KOSILA

 

Za vas vsak dan pripravljamo izvrstna kosila. Postrežemo vam s predjedjo, juho, glavno jedjo in sestavljeno solato, posladkali pa se boste z dnevno hišno sladico

 

Vabljeni na odlična kosila vsak dan od 12. do 16. ure.

Oglasi Rogaška(5).png

Mesec tatarskega biftka

So jedi, ki so v modi in so jedi, ki so večne. Večina ljudi ob besedi tatarski biftek pomisli na  nekaj posebnega, lepega – prazničnega. Doma se ga pripravlja vsak po svojem receptu, v Kaiserju smo se odločili,  ob upoštevanju želja  gostov, ga pripravimo pri mizi. Naj bo december čaroben in prazničen, povabite svoje najdražje v restavracijo Kaiser. Na darilce ne bomo pozabili.

Veselimo se vaše rezervacije.

dnevna kosila
PONUDBA

 

Posebna

Odlikujejo nas večletna bogata tradicija, cesarsko ime restavracije in prekaljen chef, ki sklada vrhunske mojstrovine. Želimo si, da bi si nas zapomnili tudi po virtuoznih spektaklih, v katerih združujemo izvrstnost kulinarike z lepoto umetnosti in jo povezujemo z aktualnimi temami. Naj romantična večerja za dva, silvestrska zgodba ali zaključno srečanje s sodelavci ustvarijo edinstvene trenutke, ki se vam bodo za vedno zapisali v spomin. 

Romantični menu

Pozdrav iz kuhinje

***

Kraški pršut, sir Podpečan, čebulni kruh, domače bučno olje, okisana rdeča čebula

***

Marinirano piščančje stegno s kajmak omako in  gratinirani krompirjem z bučkami

ali

File kovača na špinači s česnom, kuhan krompir

***

Sezonska solata

***

Domači bučkin zavitek s skuto

27,00 EUR

jedilni list

Dragoceno znanje in bogate izkušnje

bottom of page